Міська програма розвитку дорожнього господарства планомірно втілюється в життя

Вівторок, 2 липня 2019 14:23

В програмі розвитку дорожнього господарства на 2017-2021 роки заплановано понад 50 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг та майже 16 мільйонів на поточний. Про це сьогодні, 2 липня, під час прес – конференції повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

Станом на 1 липня 2019 року капітально відновлюють низку шляхів. Практично завершили капремонт вулиці Короленка. На її відновлення передбачено 12 мільйонів 800 тисяч гривень. -На вулиці Тютюшкіна ремонт виконано частково. На всі роботи запланували 9 мільйонів гривень. По вулиці Братиславській – на відрізку від Авіаційної до річки Інгул ремонт виконано частково. На роботи виділено більше 16 мільйонів гривень. Почали ремонтувати вулицю Кропивницького – від Полтавської до Шевченка. У 2019 році на ці роботи передбачено 3 мільйони 613 тисяч гривень. Відновлюватимуть і вулицю Чернишевського – на відрізку від Водоп’янова до провулку Алтайського. Тут планують запустити комунальний транспорт, до МСЧ 19. Зараз об’єкт на стадії публічних закупівель.             На відновлення вулиці Василя Нікітіна передбачено 1 мільйон гривень. Зараз виготовляють ПКД. Капітально відремонтують також провулок Алтайський. Об’єкт знаходиться на проведенні експертизи ПКД.

Поточний ремонт чекає на вулиці Романа Шухевича (від Короленка до провулку Об’їзного), Велику Перспективну, Тобілевича, Архангельську, Вокзальну, Полтавську (від Васнєцова до площі Дружби Народів), Водоп’янова (від Кримської до Чернишевського), Добровольського, площу Дружби Народів, вулицю Євгена Маланюка (від площі Дружби Народів до вулиці Чорновола).

Планується в місті ремонт доріг і коштом державного бюджету. Це вулиці Габдрахманова, провулок Середній (від Генерала Родимцева до Кримської), вулиця Шкільна, Кропивницького (від Полтавської до Шевченка), Велика Пермська, Преображенська, Верхня Прирічна та Приміська.

За словами Олександра Вергуна фахівці КП «Універсал 2005» продовжують також ліквідувати ямковість на шляхах міста.

- Станом на 1 липня 2019 року для цієї роботи використано асфальтобетону понад 362 тонни, та 22 тонни асфальтобетонної суміші – повідомив Олександр Вергун – для роботи УЯРу вже використали більше 11 тонн бітумної емульсії, та 71 тонну щебеню. Роботи з ямкового ремонту доріг в місті не припиняються.

Усі новини