Михайло Бєжан: підприємництво у Кропивницькому в непростих умовах створює нові робочі місця

П'ятниця, 18 грудня 2020 14:53

Сприяння створенню нових робочих місць є важливим пріоритетом у діяльності міської влади Кропивницького. Це відзначив заступник міського голови Михайло Бєжан під час відкриття у мікрорайоні Новомиколаївка  нового сучасного  складу - магазину будівельних матеріалів “Ромб”.

Михайло Бєжан подякував ТОВ «ВКЦ Олеум» за розширення можливостей пошуку зайнятості і привітав мешканців мікрорайону з наближенням до їхніх домівок мережі господарських закладів торгівлі.

- Відкриття магазину саме у сфері торгівлі господарськими товарами у такий непростий період, коли існує постійна загроза запровадження суворих карантинних норм, можна назвати справжнім подвигом, - відзначив Михайло Бєжан. -  І радує те, що в непростих умовах місцевий бізнес у Кропивницькому все ж продовжує свій розвиток, створюючі нові робочі місця.

Новий торгівельний об’єкт входить в мережу відомих господарчих магазинів «Робочий одяг», «Молоток», «Метиз» і «Бригадир». Асортимент пропонованого в магазині товару перевищує 25 тисяч найменувань. Це - будівельні матеріали та інструменти, робочий одяг, взуття та засоби захисту, металообробний, абразивний і вимірювальний інструмент, гумотехнічні вироби, зварювальне обладнання та матеріали, електротехнічна продукція, електроінструменти, сантехніка, водо-газозапірна арматура, пневмообладнання, господарчі товари та побутова техніка.

 - Наше підприємство вже 27 років працює на ринку України та Кіровоградської області. За своєю спеціалізацією ми співпрацюємо з багатьма виробниками нашої країни і великими постачальниками продукції, як з ближнього, так і далекого зарубіжжя. Ми є офіційними дилерами по Кіровоградській області низки відомих торгових марок. На нашому підприємстві можна одягнути, забезпечити інструментом та матеріалами працівника будь-якої професії! - говорить директор ТОВ «ВКЦ Олеум» Олексій Олійнік. Помірні ціни та широкий асортимент товарів для дому і виробництва задовільнять кожного покупця! Завітайте та переконаєтесь!

Усі новини