Михайло Бєжан: конструктивний діалог - найефективніший спосіб взаємодії депутата з громадою

Четвер, 26 грудня 2019 11:43

У Кропивницькому триває звітна сесія депутатів міської ради перед громадою за результатом своєї діяльності впродовж 2019 року. У вівторок, 24 грудня, тримав звіт депутат міської ради Кропивницького Михайло Бєжан.

Послухати свого депутата прийшли  мешканці округу за яким він закріплений та волонтери і громадські активісти, з якими співпрацює. Свій звіт Михайло Бєжан розподілив на чотири частини: говорить, що це чотири основні напрямки діяльності за якими працює. Передусім, це робота на окрузі, культурно-просвітницькі заходи, волонтерська діяльність і допомога військовим та робота в постійній депутатській комісії. 

- Завжди наголошував на тому, що депутат, так би мовити, виконує роль помічника і посередника, завдяки якому мешканці можуть звернутися за вирішенням  проблем до влади. Тож, вважаю, що між людьми завжди має бути конструктивний діалог та взаєморозуміння – це важливо для мене особисто. І з досвіду вже встиг переконатися, що це найефективніший спосіб взаємодії з громадою, - наголосив у своєму слові Михайло Бєжан.

Із виконаного цьогоріч на території округу депутат відзначив відремонтовану  прибудинкову територію біля будинку  по проспекту Університетському, 33, проведення масштабної екотолоки та висадження алеї декоративних слив.

Традиційно, у 101 мікрорайоні проводилося багато заходів для дітей та молоді: міський турнір з боксу за безпосередньої підтримки депутата, численні благодійні  покази українських патріотичних та соціальних фільмів, таких як фільм «Крути», «Іловайськ 2014»,  «Чорний Ворон», «Історія Лізи». А на  презентацію книги «Характерник», за запрошенням Михайла Бєжана завітав сам батько українського бестселлера Василь Шкляр.

Депутату вдалося сприяти вирішенню багатьох питань,  працюючи головою постійної депутатської комісії з питань промисловості, транспорту, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів. Зокрема, активно працювали над ліквідацією торгівлі з рук у невстановлених місцях, впорядкуванням механізму встановлення та розміщення літніх майданчиків на території Кропивницького,  якістю пасажирських перевезень у місті, підтримали закупівлю нових автобусів і тролейбусів в комунальну власність та  брали участь у їх розподілі  міськими маршрутами, опрацьовували питання дофінансування реконструкції проїжджої частини вулиці Ельворті з будівництвом нової Арки в залізничному насипі, розглянули питання заборони зміни цільового призначення кінотеатру  «Зоряний» та інші.

- Ця каденція для мене – перший досвід депутатства: до цього я був людиною як то кажуть «поза політикою», - відзначив Михайло Бєжан. -  Зараз же я можу з впевненістю сказати, що за роки активної депутатської роботи встиг багато чого опанувати, багато чому навчитися новому та багато чому здивуватися. Чимало моїх сил та сил членів моєї команди було приділено на те, щоб зробити щось корисне для людей і я щиро вдячний містянам за довіру  та підтримку, які встиг відчути за час свого депутатства, вдячний і за критику.

Усі новини