Мешканці Авдіївки подякували кропивничанам за допомогу: фірмові пельмені і ковбаса користувалися найбільшим попитом

П'ятниця, 3 лютого 2017 10:07

Гуманітарний вантаж з Кропивницького до Авдіївки доставлений успішно. Автомобіль з продуктами харчування привезли у прифронтове місто вчора під вечір.

Члени екіпажу телефоном повідомили, що до місця призначення добирались понад 8 годин, через погану дорогу. За гуманітарну допомогу жителі Авдіївки надзвичайно дякували. Чи не найбільшим попитом користувались фірмові продукти з Кропивницького - ковбаса та пельмені.

Оскільки газ та вода в місті вже є, пельмені активно розбирали, бо це зручна для швидкого приготування їжа. Гарячу юшку з пельменями будуть готувати і в польових кухнях, розгорнутих силами МНС.

- Щиро дякуємо кропивничанам за допомогу, - говорили мешкакнці Авдіїївки. – Через відсутність електроенергії такі товари, як пельмені в магазинах не знайдеш, а варяться вони швидко і калорійні. Тож, можна сказати у нас сьогодні свято і не тільки через пельмені, а головним чином через те, що ми себе справді відчуваємо українцями, членами великої родини, де піклуються один про одного і допомагають у біді.

Усі новини