Матеріальну допомогу від міської влади Кропивницького отримали активісти міського товариства політв'язнів

П'ятниця, 18 травня 2018 14:32

З нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій 10 членам Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих вручили матеріальну допомогу та подарунки.

Заступник міського голови Наталія Дзюба подякувала ветеранам товариства за важливу працю по збереженню пам'яті про невинно репресованих, замучених у тюрмах і таборах та вручила кожному грошову допомогу у розмірі однієї тисячі гривень, на загальну суму 10 тисяч гривень.

- Дякуємо Вам за те, що ви вистояли, вижили! Ви завжди відстоювали свої переконання і зараз продовжуєте бути активними членами громади. Нам завжди цікаво спілкуватись з вами, бо ви є живими свідками історії нашої країни, - звернулася до членів товариства Наталія Дзюба. - Стійкість ваших переконань — гарний приклад для молодого покоління, особливо зараз, у важкий для країни час, коли іде війна. Хочу побажати вам довгих років життя і мирного неба над головою.

А в неділю, 20 травня, о 12.00 з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій біля пам'ятного знака “Борцям за волю України - жертвам політичних репресій” відбудеться покладання квітів та мітинг. 

Усі новини