Матеріальна допомога і пільги від міської влади – кропивничанам

Середа, 13 березня 2019 11:20

П'ять родин військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов’язків в Республіці Афганістан, на 50 % звільняються від оплати за користування житлово - комунальними послугами. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради Кропивницького на своєму засіданні у вівторок, 12 березня.

Дія рішення розпочинається із 01 січня 2019 року, а до переліку послуг віднесені квартирна плата, холодне водопостачання та водовідведення, централізоване (індивідуальне) опалення, газопостачання, електроенергія.

Головному управлінню житлово - комунального господарства Міської ради міста Кропивницького доручено провести перерахування коштів підприємствам-надавачам комунальних послуг, відповідно до Порядку надання додаткових до встановлених законодавством пільг в оплаті за житлово -комунальні послуги сім'ям загиблих учасників бойових дій в Республіці Афганістан та відшкодування підприємствам, організаціям та установам - надавачам послуг витрат, пов'язаних з наданням цих пільг.

Цього ж дня виконком прийняв рішення про надання матеріальних допомог мешканцям Кропивницького. Зокрема, одноразову адресну грошову допомогу отримають 281 особа на лікування, придбання продуктів харчування та поховання близьких родичів у розмірах, запропонованих комісією, на загальну суму 243 800,00 грн. Всього, 269 особам виплатять допомогу на загальну суму 232 600,00 грн шляхом перерахування на карткові рахунки в банківських установах, а 12 особам - на загальну суму 11 200,0 грн в готівковій формі через касу Виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького.

Крім того, виконавчий комітет міської ради Кропивницького вирішив надати грошову допомогу в розмірі 2 000 грн довгожительці із Кропивницького Савченко Людмилі Петрівні, якій у 2019 році відзначатиме столітній ювілей.

Управлінню соціальної підтримки населення Міської ради міста Кропивницького надано доручення забезпечити вручення грошової допомоги.

Усі новини