Масштабні роботи з відновлення вулиці Вокзальної у Кропивницькому тривають

Середа, 28 липня 2021 11:59

Працівники Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства продовжують виконання своєї частини  ремонтних робіт по вулиці Вокзальній  – заміну старих мереж водогону на сучасні. Хід виконання робіт  проінспектували  сьогодні, 28 липня, заступник міського голови Олександр Вергун, начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко та його заступниця Юлія Яндович.

Наприкінці травня заміну мереж розпочали від території автовокзалу №2, нині дійшли до території ринку «Босфор». Але, щоб виконати заміну мереж в цьому місці, довелось приспускати рівень води в річці Інгул. Адже траншея близько біля водойми і її постійно підтоплює, пояснив Олександр Вергун.

- Станом на сьогодні вода опустилася на 40 сантиметрів, нам треба ще пару днів, щоб водойма ще обміліла і ремонтна бригада продовжила роботи, - розповів заступник міського голови.

Директор Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства Валентина Давидчук запевнила, що працівники підприємства роблять усе можливе, щоб якнайшвидше завершити свою частину робіт. В той же час Олександр Вергун поставив задачу підряднику не затягувати з фрезеруванням старого асфальтового покриття.

 - Не тягніть з цією роботою, ми чекаємо, що на наступному тижні ви вже почнете її виконувати. Очільник міста Андрій Райкович поставив завдання міському водоканалу, щоб до 1 серпня  роботи по санації водогону на Вокзальній були завершені. Ми розраховуємо на плідну співпрацю!

Усі новини