Квартирний облік у Кропивницькій міській раді ведеться ретельно

Вівторок, 16 березня 2021 14:33

Сьогодні, 16 березня, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання громадської комісії з житлових питань під головуванням заступника голови комісії Володимира Фундовного.  Комісія включила до черги денної чотири питання та за результатами їх розгляду прийняла відповідні рішення.

- Відповідно до заяв громадян щодо взяття їх на квартирний облік були розглянуті документи особи з інвалідністю внаслідок війни, який потребує позачергового поліпшення житлових умов, і дітей та осіб із числа позбавлених батьківського піклування з включенням їх до позачергової черги, - повідомив начальник відділу ведення обліку житла міської ради Валерій Пількін. - Комісія також прийняла рішення про зняття шістьох громадян, які втратили право перебувати на квартирному обліку.

Разом з тим, члени комісії розглянули квартирну справу громадянки, яка перебуває на квартирному обліку за місцем проживання у позачерговій черзі, як сім'я померлого воїна. Комісія рекомендувала їй для подальшого перебування на квартирному обліку оновити та впорядкувати документи квартирної справи.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13