Кропивницький звільняється від незаконно встановленої реклами

Середа, 14 серпня 2019 12:39

Управління містобудування та архітектури міської ради Кропивницького організує демонтаж самовільно розміщених п’яти сіті-лайтів і рекламного щита на території обласного центру.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні у вівторок, 13 серпня.

Як повідомила в.о. начальника управління містобудування та архітектури Ірина Мартинова, ТОВ «КОМПОЗИЦІЯ» та ТОВ «УКРРЕКЛАМА» у встановлений термін проігнорували законні вимоги приписів від 03 квітня 2019 року та від 07 червня 2019 року про усунення порушень Правил розміщення зовнішньої реклами в місті Кропивницькому та не виконали пропозиції управління містобудування та архітектури щодо добровільного демонтажу самовільно розміщених рекламних засобів

Відтак виконавчий комітет доручив профільному управлінню організувати демонтаж самовільно розміщених рекламних засобів у вигляді п’яти сіті-лайтів ТОВ «КОМПОЗИЦІЯ», розміщених на розі вул. Великої Перспективної та вул. Гоголя, з боку скверу «Центральний», на розі вул. Великої Перспективної та вул. Архітектора Паученка, з боку торговельного центру «Манхеттен», по вул. Великій Перспективній, з боку будинку № 47/16 (магазин «Адідас»), по вул. Великій Перспективній, біля готелю «Європа», по вул. Великій Перспективній, з боку скверу «Центральний», а також рекламного щита розміром 3,0 х 6,0 м ТОВ «УКРРЕКЛАМА», розміщеного по вул. Яновського, з боку парку.

Усі новини