Кропивницький дует «VIVA» гідно презентував рідне місто у фіналі відбору до участі у фестивалі в Сан-Ремо

Понеділок, 19 березня 2018 14:14

Наприкінці лютого 2018 року у Кропивницькому відбувся відбірковий конкурс талановитих співаків з усієї області на участь у національному фестивалі "Яскраві діти України", який є складовою світового відбору мистецького конкурсу у Сан-Ремо.

Переможцем у Кропивницькому став вокальний дует "VIVA" у складі Вероніки Габелко та Валерії Кривенко - учениць класу сольного співу викладача  музичної школи №2 ім.Ю.С.Мейтуса Наталії Корсунової-Трибіненко.

Доля путівки в Італію вирішувалася у фіналі конкурсу, який відбувся у Києві на сцені палацу «Україна». Тож для талановитих юних кропивницьких співачок дев’ять днів перебування у столиці були наповнені майстер-класами з вокалу, хореографії, сценічної майстерності, напруженими репетиціями та концертами.

- Трансляцію цього дійства можна було побачити наживо, - говорить директор музичної школи Валентина Ревенко. - Звичайно, ми всі хвилювалися за наших дівчаток. І хоч вони не отримали путівку до Сан-Ремо, українська народна пісня "Ти до мене не ходи" у їх виконанні та у супроводі оркестру, викликала шквал аплодисментів переповненої  глядачами з усіх куточків України зали.  Наш край заслужено визнають не тільки столицею театрального та хореографічного мистецтва:  вокальна школа Кіровоградщини  продовжує  традиції співу  Євдокії Колесник, Лідії Забілястої, Антоніни Червінської.

 

Усі новини