Кропивницький долучився до міжнародної акції Година Землі

Понеділок, 27 березня 2017 08:43

До Години Землі, або Earth Hour, щорічної міжнародної акції, започаткованої у 2007 році Всесвітнім фондом природи, долучився Кропивницький. Акція закликає людей, організації та комерційні установи проявити добру волю і вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети Земля.
У суботу, 25 березня, о 20.30 низка закладів громадського харчування на підтримку Години Землі погасили в своїх залах основне освітлення. Проте кропивничани  не обмежилися годинним зануренням у темряву. Вони зібралися цього дня на площі перед міською радою, щоб 60 хвилин часу, відведених для єднання усіх землян, наповнити музикою! Батл, що влаштували між собою два духових оркестри – “муніципальний” і “спецназівський” не залишили байдужим жодного, хто у цей момент свідомо чи випадково опинився у центрі міста.

            - Насправді екологічні проблеми в усьому світі, в Україні і в Кропивницькому зокрема належать до числа найголовніших, і їх вирішенню людству доведеться приділяти першочергову увагу, - відзначив начальник управління економіки Андрій Паливода, організатор акції в обласному центрі. – І добре, що ми починаємо це добре розуміти. Сьогодні Кропивницький продемонстрував свою єдність з тисячами міст з усього світу. Цьогоріч кампанія в Україні проходить під девізом «Вмикай свою силу!» – це підкреслює, що кожна людина має можливість змінити світ на краще, допомогти природі своїми щоденними діями.

Усі новини