Кропивницьким громадським об’єднанням нададуть фінансову підтримку з міського бюджету

Четвер, 27 січня 2022 16:44

Сьогодні, 27 січня, у Кропивницькій міській раді під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного відбулося засідання комісії з розгляду конкурсних пропозицій, розроблених міськими громадськими об'єднаннями соціальної спрямованості.

Члени комісії визначили обсяги бюджетних коштів для надання фінансової підтримки міським громадським об’єднанням соціальної спрямованості, які стали переможцями конкурсу. Бюджетне фінансування буде спрямоване на виконання  та реалізацію  програм, проєктів і заходів у 2022 році.

Загалом на підтримку громадських організацій із міського бюджету виділили 150 тисяч гривень, із яких 49188 гривень отримає ГО “Кропивницька міська організація Української спілки ветеранів Афганістану” з проєктом “Ветерани. Молодь. Майбутнє”.

Ще  72277 гривень  нададуть  ГО “Фонд правового та соціального захисту ветеранів війни” з проєктом “Спортивними досягненнями вшануймо героїв”, 6535 гривень - ГО “Кропивницьке міське товариство політичних в'язнів і репресованих“ з проєктом “Історична пам'ять і соціальний захист колишніх політв'язнів і репресованих”, а  22000 гривень - ГО “Кропивницька міська організація інвалідів “Сила духу” з проєктом “Соціальний захист та реабілітація осіб з обмеженими фізичними можливостями та особливими потребами”.

Усі новини