Кропивницьких банкірів запросили до участі в муніципальному інвестиційному форумі та спеціалізованій виставці “Енергоефективність. Енергозбереження”

П'ятниця, 21 квітня 2017 16:02

В рамках підготовки до галузевої сесії «Енергоефективність. Енергозбереження» муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» відбулася робоча зустріч начальника управління економіки міської ради Андрія Паливоди з керівниками банківського сектору економіки обласного центру.

У зустрічі взяли участь представники відділення АТ "ОТП Банк" у Кропивницькому, міського відділення ПАТ "Райффайзен Банк Аваль", регіонального управління ПАТ КБ "ПриватБанк", обласного управління АТ "Ощадбанк", обласної дирекції АБ "УКРГАЗБАНК", філії АТ "Укрексімбанк" у Кропивницькому.

Враховуючи значну роль банківського інвестиційного кредиту у сфері енергозбереження та підвищенні економічного і енергетичного потенціалу, банкам запропоновано презентувати свої програми з кредитування на інвестиційному форумі та спеціалізованій виставці «Енергоефективність. Енергозбереження», які проходитимуть 12 травня 2017 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті.

Також, під час зустрічі обговорювались питання подальшої співпраці в напрямку кредитування енергоефективних заходів для населення міста, ОСББ, ЖБК та юридичних осіб.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13