Кропивницькі підприємці мають можливість відкрити нові перспективи розширення бізнесу з партнерами із Латвії

П'ятниця, 25 травня 2018 13:10

Український союз промисловців та підприємців запрошує підприємства, установи, організації до участі у діловому форумі "Відкриття нових можливостей для взаємодії підприємців України і Латвії", який відбудеться 25-27 червня 2018 року у м. Юрмала (Латвійська Республіка).

Організаторами заходу виступають Посольство України в Латвійській Республіці, Агентство інвестицій та розвитку Латвійської Республіки, а також компанія AP Holding.

Як повідомили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради  Кропивницького, учасники заходу матимуть змогу ознайомитися з особливостями ділового клімату Латвії та умовами ведення бізнесу в цій країні, обговорити стан українсько-латвійського торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва в контексті загального входження на ринок ЄС. Крім того, заплановані секторальні презентації та переговори у форматі В2В.

У рамках форуму планується приділити особливу увагу таким секторам:

особливості експорту в країни ЄС;

поновлювані джерела енергії, екології;

інвестиції та фінансування проектів;

інформаційні технології та ін.

Для участі у заході у складі делегації УСПП необхідно заповнити Анкету члена делегації не пізніше 20 червня 2018 року та направити її на e-mail: ved3@uspp.org.uavpved@uspp.org.ua.

У разі зацікавленості та за додатковою інформацією звертатись до УСПП за тел.: +38 (044) 536 96 42, 279 16 21.

 

Програма візиту делегації УСПП до Латвійської Республіки

 

Анкета члена делегації УСПП до Латвійської Республіки

 

Концепція ділового форуму "Відкриття нових можливостей для взаємодії підприємців України і Латвії"

Усі новини