Кропивницька «Аеліта» полонила серця журі на чемпіонаті України серед танцювальних колективів

Понеділок, 19 лютого 2018 15:56

Впродовж двох днів, 17-18 лютого, у Києві, в  Палаці культури і мистецтв Національного авіаційного університету проходив VIII чемпіонат України серед танцювальних колективів.

Місто Кропивницький на чемпіонаті гідно представили вихованці зразкового аматорського колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» дитячо-юнацьких  клубів «Гірник» і «Вогник» відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради.

Колектив виступав зі своєю концертною програмою, підготовленою  до відзначення власного 15 річчя від дня утворення. Високий рівень виконавської майстерності вихованців «Аеліти» було відповідно оцінено членами журі, яке очолював народний артист України, генеральний директор-художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського Мирослав Вантух. Колектив «Аеліти» зайняв І місце в чемпіонаті у змішаній віковій категорії і категорії «соло» та ІІ місце – у категоріях «юніори» і «ювенали».

Вітаємо вихованців та педагогів студії хореографічного мистецтва «Аеліта» із заслуженою перемогою та бажаємо нових творчих досягнень!

Усі новини