Кропивничани вимагають відставки голови правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого

Вівторок, 12 грудня 2017 15:37

Сьогодні, 12 грудня, кропивничани зібралися на майданчику перед приміщенням ВАТ «Кіровоградгаз», щоб вимагати вiдстaвки голови прaвлiння акціонерного товариства Олексaндрa Глaдкого.

Підставою для протестної акції стала агресивна і недалекоглядна політика керівника «Кіровоградгазу», яка призвела до відключення від газопостачання в опалювальний період семи котелень на терторії обласного центру. Внаслідок припинення постачання блакитного палива в холодних приміщеннях опинилися вихованці дитячих садочків, учні шкіл, мешканці багатоповерхівок міста.

При цьому Олександр Гладкий не зробив належних висновків з уроку, який йому надали кропивничани і намагався продовжити практику шантажу і залякування мешканців Кропивницького і міської влади.

- Заява «Кіровоградгазу» поставила місто на межу техногенної катастрофи внаслідок припинення газопостачання теплогенеруючим підприємствам, - наголосив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко. - Було порушено низку законодавчих актів, теплогенеруючі підприємства не отримали графіки відключення газу. У той же час, міська комісія з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонила вчиняти будь-які дії обмеження теплопостачання та надіслала звернення у правоохороні органи щодо надання правомірної оцінки керівництву «Кіровоградгазу».

- Кропивничани сьогодні прийшли до «Кіровоградгазу» і підтвердили, що готові активно відстоювати власні права у стосунках з монополістом, - підкреслив депутат міської ради Олег Краснокутський». – Люди готові зібрати валізу очільнику «Кіровоградгазу». Нехай їде, якщо він не хоче вчитися працювати з людьми і для людей. На найближчому засіданні сесії міськради ми винесемо звернення до НАК «Нафтогазу» та до Кабінету Міністрів України, щоб цю людину звільнили із займаної посади.

Мітингувальники підтримали резолюцію, у якій звернулися до Кропивницької, Олександрійської, Світловодської міських рад та Кіровоградської обласної ради з проханням звернутися до НАК «Нафтогаз України» щодо звільнення голови правління «Кіровоградгазу».

фото: http://rk.kr.ua

Усі новини