Комунальники Кропивницького почнуть вивезення снігу з території міста на спеціально відведені місця складування

Понеділок, 5 березня 2018 14:38

Після сильних снігопадів в обласному центрі утворилось багато місць перенакопичення снігу, особливо це стосується зупинок громадського транспорту. Під час апаратної наради Андрій Райкович наголосив, що дуже важливо правильно спланувати роботу комунальних служб, щоб необхідний ресурс техніки, самоскидів, навантажувачів був напоготові.

- Ви бачите, яка величезна маса снігу на території міста, – звернув увагу представників комунальних служб Андрій Райкович. - Добре, якщо туман його потроху “їстиме”. Але сюрпризи від природи можуть бути різними, як то різке потепління. Тому вже зараз треба думати про проведення засідання техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо протидії відлизі та ефективного пропуску паводкових вод руслами Інгулу та Сугоклеї.

Міський голова дав доручення профільному заступнику Олександру Мосіну разом із керівниками управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, житлово-комунального та водного господарства зібрати протипаводкову комісію, оперативно обстежити всі басейни Сугоклеї, Інгулу та сусідні ставки по каскаду, провести аналітику та всі необхідні заходи, що унеможливлять різкий підйом рівня води.

Усі новини