Комунальники Кропивницького наполегливо підтримують порядок на території міста

Четвер, 27 червня 2019 16:50

Комунальні підприємства невтомно продовжують наводити лад на території Кропивницького. Сьогодні, 27 червня, фахівці КП  "Універсал 2005" з допомогою  підмітально-прибиральних машини "Глобус" прибирають побічне сміття у центрі міста, вичищають проїжджу частину вулиці Кільцевої. Спеціальна техніка направлена також на вулицю Михайлівську – тут буде ліквідоване ще одне сміттєзвалище, утворене мешканцями, які не люблять своє  місто.

Вулиця Героїв України дочекалась своєї черги, і сьогодні тут, на дорожньому покритті, ліквідують ямковості. Надійно працює і установка ямкового ремонту  - УЯР. З допомогою  ремонтують дороги  по вулицях Преображенській та Гоголя. Вулицю Лахмана комунальники взялися грейдерувати.

У той же час, спеціалісти КП "Благоустрій" викошують траву в парку Молодіжному, на Алеї Миру та набережній річки Інгул. Вигрібають скошену траву в скверах Слави,  «Добруджа» і тут комунальникам суттєво допомагає студентська та учнівська молодь на оплачуваних громадських роботах.

Озеленювачі продовжують зрихлювати землю клумб та підсаджують квіти на площі перед міською радою і по вулиці Великій Перспективній. Не забувають комунальники і поливати дерева та квітники по всьому місту.

Усі новини