Комунальники Кропивницького готові до викликів зими

Вівторок, 21 грудня 2021 13:35

Вулиці Кропивницького припорошив перший сніг, подекуди на проїжджих частинах утворилася ожеледь, а отже комунальним службам обласного центру додалося клопотів. Про подолання наслідків першого, на щастя поки не надто серйозного, виклику зими розповів під час  брифінгу сьогодні, 21 грудня, директор КП “Універсал-2005” Віктор Панішко.

- Вулиці ми почали посипати відучора з 19-ої години. Два автомобілі працювали в черговому режимі до півночі. Основна робота розпочалася вже сьогодні з 4-ої години ранку. Ми задіяли п’ять дорожніх машин, які розкидали протиожеледну суміш та один навантажувач. Із 5-ої години в центрі міста працювали три трактори, які розчистили площі Богдана Хмельницького і Героїв Майдану та вулицю Велику Перспективну. Загалом, було використано майже 320 тон протиожеледної суміші, - повідомив Віктор Панішко.

За оцінкою директора КП «Універсал 2005»,  міські вулиці перебувають у проїзному стані. До обіду на деяких із них ще працюватиме техніка. Більшість працівників КП залучені до підготовки протиожеледної суміші для того, аби мати необхідний запас на наступну добу.    

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13