Комунальні служби обласного центру спільно з підрозділами рятувальників витримали натиск стихії у Кропивницькому

Четвер, 26 липня 2018 09:59

Значна кількість дощових опадів (до 43 мм.) і різкі пориви вітру до 17 м/сек на території Кропивницького у другій половині дня 25 липня не спричинили порушень сталої життєдіяльності обласного центру.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Кропивницького, підприємства житлово-комунальної галузі спільно із підрозділами Кропивницького міськрайвідділу УДСНС України у Кіровоградській області оперативно надавали допомогу громадянам та ліквідовували наслідки дії стихії.

Зокрема, було надано допомогу із буксирування 9-ти  автомобілів з підтоплених дощовими водами ділянок доріг на  вулицях Вокзальна, Островського,  Бєляєва, здійснено  розпилювання та прибирання аварійних дерев по  вулицях Сугокліївська, 4 б, Нижня Пʼятихатська,  Ярошенка, 26, Мурманська, 8, Героїв України, 36.

Крім того, дощові води відкачувалися з підвального приміщення аптеки по вулиці Кропивницького, 6 та приватного домоволодіння по  вулиці Покровській, 63.

Спеціалісти КП "Аварійно – диспетчерська служба» міської ради  Кропивницького"  допомогли  із прочисткою  ливневих систем водовідвелення на п’яти ділянках та  ліквідували наслідки підтоплення трьох електрощитових у багатоповерхівках.

Фото: http://dostyp.com.ua

Усі новини