Комунальні служби міста отримали доручення покосити траву

Понеділок, 14 травня 2018 11:28

Сьогодні, 14 травня, під час щотижневої апаратної наради заступник міського голови Олександр Мосін дав дорученням комунальним службам покосити траву, яка розрослася на територіях, прилеглих до комунальних закладів.

- Активно в ріст пішла трава, тому прошу всіх керівників виконавчих органів розпорядитись, щоб господарчі служби вчасно викошували траву на прилеглих до комунальних закладів територіях, - наголосив Олександр Мосін. - Це також стосується і промислових, і приватних підприємств на території обласного центру.

Профільний заступник міського голови відзначив, що працівники ЖЕО та КП«Благоустрій» щодня працюють у скверах, зонах відпочинку, на прибудинкових територіях та вздовж доріг. І хоча в місті пройшли дощі, КП«Універсал-2005” має регулярно поливати вулиці - це допоможе прибрати тополиний пух, який дошкуляє містянам. Відповідно при спекотній погоді необхідно розробити графік поливу доріг і чітко його дотримуватись.

Також Олександр Мосін звернув увагу керівництва поліції на необхідності розчищення від порослі парку, що знаходиться неподалік від Кропивницького відділ поліції ГУНП.

Усі новини