Комунальні служби Кропивницького приділятимуть більше уваги благоустрою території міста

Понеділок, 5 липня 2021 12:22

Територія Кропивницького  потребує значно кращого і систематичнішого прибирання усіх територій - від узбіч доріг до дворів приватного сектору. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 05 липня 2021 року.

- Після дощів у багатьох місцях утворилося болото, яке повисихало і закам'яніло уздовж вулиць. Загалом, на території міста брудно! – відзначив міський голова. -  Керівники комунальних підприємств, зрозумійте і почуйте мене - я говорю не про центральну магістраль Кропивницького, а про напрямки до спальних районів, до околиць - там живуть наші  люди!  Тому, начальники ЖЕО, - не задовольняйтесь лише доглядом своїх прилеглих територій. Не відгороджуйтеся словами: а там ОСББ і у них бур'яни! Інформацію про порушення благоустрою необхідно негайно передавати під контроль спецінспекції і проти нерадивих господарів застосовувати штрафні санкції.

Андрій Райкович також звернув увагу керівництва районів Кропивницького на необхідність тіснішої співпраці  з квартальними активами.

-  Проїдьтеся приватним  сектором, там все як на долоні - бур'яни в ріст людини, - звернув увагу очільник міста. -  Спецінспекція, будьте безкомпромісними, особливо з орендарям територій. Хто повинен обкосити периметр на частині Набережної навколо парканів?! На Михайлівській купа підприємств, де вздовж парканів невикошено. Що трапилось із контейнерним майданчиком біля УТОСу?! Чому там бруд і повалені контейнери?! Чому безлад навколо будівлі хлібокомбінату на Пермській? Управління молоді та спорту, зверніться до обласної спортшколи - нехай допоможуть комунальникам і викосять не лише під своїми вікнами, а й захватять доріжки, що ведуть до їхньої ДЮСШ. Ми ж в одному місті живемо!

Належна увага має бути приділена і в’їздам до міста, переконаний міський голова. Він доручив керівництву ЖКГ запланувати поточні ремонти та облагородити в’їзні стели, східці під ними, висадити квіти.

- Ми готуємося до знакових дат, до Кропивницького приїздитимуть гості. “Ворота” міста з усіх сторін мають бути впорядковані, - підкреслив Андрій Райкович. - Упродовж тижня господарську роботу необхідно підтягнути на усіх напрямках.

Усі новини