Комунальні служби Кропивницького активізують розчищення вулиць і провулків у мікрорайонах міста

Понеділок, 16 січня 2017 11:11

Із комунальних питань розпочалася сьогодні, 16 січня, апаратна нарада у міського голови Кропивницького Андрія Райковича. Міський голова дав оцінку тому, як комунальники ведуть боротьбу з очищення міста від снігу.

На думку Андрія Райковича - ключові магістралі почищені нормально. Але тепер необхідно приділити максимальну вагу прилеглим до магістралей вулицям і провулкам у всіх мікрорайонах обласного центру, особливо приватного сектору – як от Великої Балки, Новомиколаївки, Балашівки, Кущівки, Олексіївки та центральної частини міста. Ретельніше прибиратимуть і зупинки у віддалених мікрорайонах:

- Коли проходить велика техніка, територія зупинок загортається снігом – наголосив Андрій Райкович - людям, дітям важко підійти до автобуса. В центрі вже почищено нормально, а далі треба виправляти ситуацію, - відзначив очільник міста. - Тож прошу віддалені зупинки теж не забувати, і краще чистити.

Не припинятимуть в Кропивницькому й вивезення снігу. Міський голова констатує, власники торговельних мереж і ресторатори розчищати місто допомагають, проте вивозити його від своїх закладів – не поспішають. Відповідне доручення – провести активну роз’яснювальну роботу з керівниками закладів отримав під час апаратної наради начальник управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський. Подякував Андрій Райкович за порозуміння й окремим депутатам, за те, що беруться за прибирання на своїх округах, та беруть участь в прибиранні зупинок.

Усі новини