Комунальні служби Кропивницькго розпочали весняне генеральне прибирання міста

П'ятниця, 3 березня 2017 11:53

Починаючи із перших днів весни комунальні підприємства Кропивницького активно розпочали очищати місто від накопиченого сміття за зимовий період.

За словами директора КП «Універсал-2005” Віктора Панішка щоденно в місті працює дві бригади робітників, всього 15 осіб та 11 одиниць техніки.

- Сьогодні основним видом робіт є очищення прибордюрної частини доріг від відсіву, що був накопичений за зимовий період, - зазначив Віктор Панішко. - Працівники змітають пісок вздовж проїжджої частини, після чого він збирається та вивозиться самоскидами. Активно працює нова комунальна сміттєприбиральна техніка, придбана у кінці минулого року.

Днями прибирання дорожнього змету проводилося по вулицях Московській, Острівській, Соборній, Євгена Тельнова, на площі Богдана Хмельницького, по провулку Василівському та проспекті Винниченка. До прибирання проїжджої частини по вулицях Короленка та Лісопарковій залучено підмітально-прибиральну машину “Scandia”. Найближчими днями по вулицях Вокзальній, Київській та Салтикова-Щедріна комунальниками запланована ліквідаціявиявлених сміттєзвалищ.

Усі новини