Комунальна техніка всю ніч розчищала дороги від снігу і забезпечила стабільний рух транспорту у Кропивницькому

Понеділок, 21 січня 2019 11:41

Сьогодні, 21 січня, складні погодні умови  сильно додали роботи комунальним підприємствам Кропивницького: за ніч на території обласного центру випало 12 міліметрів опадів, а висота снігового покриву досягла 34 сантиметрів.

На звільнення транспортних магістралей від снігу вночі виїхало 20 одиниць спеціальної техніки техніки: 9 тракторів МТЗ,  навантажувач, 2 снігоочисники КТМ ЗІЛ-130, 7 МАЗів та один комбінований ЗІЛ. За інформацією спеціалістів головного управління житлово-комунального господарства міської ради, за добу комунальники витратили 433 тонни посипкового матеріалу.  

У той же час над розчищенням від снігу прибудинкових територій працювали 247 двірників житлово-експлуатаційних організацій.

- Пасажирський транспорт виїхав на роботу у штатному режимі, - зазначив начальник відділу організації пасажирських перевезень та дорожнього руху управління розвитку транспорту міської ради Микола Цирфа.

У той же час, міська рада Кропивницького знову звертається до власників автомобільного транспорту не паркуватись на узбіччях доріг, аби комунальна техніка могла якісно розчищати місто від снігу.

Усі новини