«Комівояжерів» просять не турбувати у робочий час працівників виконавчих органів міської ради

Понеділок, 5 лютого 2018 16:48

Дисципліна з порядком відвідування приміщень міської ради у Кропивницькому має бути посилена. Відповідне завдання перед директором КП «Управління будинками міської ради» поставив заступник міського голови Олександр Мосін під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 05 лютого.

- Я хотів би звернути увагу всіх, хто працює у приміщенні міської ради, на посилення порядку, - відзначив Олександр Мосін. -  Ми так пильнуємо безпеку в нашому приміщенні, що в приймальні і кабінети виконавчих органів абсолютно спокійно можуть приходити невідомі особи, доволі кремезної статури і пропонувати що завгодно: від кремів і окулярів — до болгарок і пральних порошків. При цьому комівояжери мають хист пронести  в руках валізи, пакунки на десятки кілограмів. Чому ніхто із нашої шановної охорони не цікавиться, хто і з чим, і до кого прямує? Ми облаштували красиву вхідну групу, куточок відпочинку по правий бік, ми встановили роздягалки на 70 осіб. Чому на всі наради, прийоми, на прес-конференції люди прямують одягнуті?!

Невже нашим черговим важко запропонувати зняти верхній одяг, вручити номерок, поцікавитись, до кого прийшов відвідувач?

Зрештою, всі мають дотримуватися елементарної, загальної культури. І ми повинні спокійно, толерантно пояснювати всім, хто приходить на прийом чи на будь-які заходи, загальні правила перебування у громадських місцях. І необхідно припинити пропускати в міську раду всіх містечкових торгівців товарами широкого вжитку.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13