Комісія з житлових питань у міській раді Кропивницького продовжує формувати чергу на отримання квартир

Вівторок, 16 лютого 2021 17:29

Сьогодні, 16 лютого, у Кропивницькій міській раді  відбулось перше засідання  оновленого складу громадської комісії з житлових питань під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої. Члени комісії розглянули дев’ять  питань порядку денного.

За заявами громадян щодо взяття їх на квартирний облік, комісія розглянула документи внутрішньо переміщеної особи, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, сімей учасників бойових дій, які потребують першочергового поліпшення житлових умов, дітей та осіб із числа позбавлених батьківського піклування з включенням їх до позачергової черги.

Відповідно до житлового законодавства України були також розглянуті питання про зняття громадян з квартирного обліку та виключення зі списків осіб, які користуються першочерговим правом одержання житлових приміщень.

На підставі документів, наданих квартирно-експлуатаційним відділом міста Кропивницького розглянуто питання про виключення квартири із числа службових з наданням ордеру встановленого зразка військовослужбовцю, що має вислугу в ЗСУ понад 20 років.

Крім того, на засіданні комісії розглянули питання щодо внесення змін до квартирних справ громадян у зв’язку зі зміною у складі сім’ї та питання щодо обстеження житлових умов громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Усі новини