Із читачами та для читачів: у Кропивницькому відзначили Всеукраїнський день бібліотек

П'ятниця, 1 жовтня 2021 16:18

Всеукраїнський день бібліотек у кропивницьких книгозбірнях відзначали так, як це добре вміють бібліотекарі - для читачів та разом з читачами.

Протягом дня в 20 бібліотеках міста пройшов традиційний День відкритих дверей та неймовірна кількість цікавих, креативних та веселих заходів. А бібліотека ім. Л. Куценка та бібліотека №10 взагалі поєднали професійне свято з 60-річним ювілеєм!

Кропивницький міський голова Андрій Райкович у своєму вітальному слові наголосив – шанує і поважає усіх бібліотечних працівників, бо й сам родом з того часу, коли книга була символом знань і почуттів.

- Зараз час гаджетів та новітніх технологій. Одним дотиком до екрану смартфону  можна знайти будь-яку інформацію. Але там немає головного – душі, неймовірного відчуття, коли гортаєш сторінки книги, глибинного пізнання життя. Тому я ціную вашу справу, вашу роботу. Особливо з молодими людьми, - відзначив Андрій Райкович. - Нехай на полицях усіх міських бібліотек буде багато хороших книжок. А у вас будуть черги читачів. Щиро вітаю вас з професійним святом.

Усі новини