«Історія поколінь-2021» від кропивничан: Герої не вмирають!

Четвер, 29 квітня 2021 20:56

Управління освіти Кропивницької міської ради оголошує другий сімейний челендж «Історія поколінь-2021» до 76-ї річниці Перемоги над нацизмом.

З 01 травня 2021 року кожен можете долучитися до челенджу, відзнявши відео зі своєю родиною про історію, подвиги дідів, бабусь, прадідів, прабабусь на фронтах Другої світової війни.

Розкажіть, демонструючи фотографії, нагороди, можливо фронтові листи, інформацію про героїв вашої сім’ї, які воювали, захищаючи країну від нацистських загарбників.

Це може бути окрема фронтова історія, історія подвигу, історія життя протягом війни або якась цікавинка, що доповнить спільну історію перемоги.

Нині Україна знову відстоює свою свободу і незалежність. На Сході захищають рідну землю онуки і правнуки солдат Другої світової. Час і наша вдячна пам’ять об’єднують славних захисників. Розкажіть про них теж. Адже український народ – народ нескорених!

Відео може бути відзняте на телефон, фотоапарат, відеокамеру тощо та тривати не більше 3-х хвилин. У відео має міститися коротка розповідь із запропонованих вище тем, демонстрація фотографій, нагород, пам’ятних речей ваших родичів, які воювали чи воюють зараз. Розповідати фронтові історії можна усією родиною. Чим більше учасників розповідей, тим цікавіше. Викласти відео потрібно на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, долучившись до сторінки управління освіти з хештегом #istoriyapokolin_2021

Кращі відео будуть опубліковані на сайті та сторінці у соціальний мережі Фейсбук Кропивницької міської ради та продемонстровані на місцевих телеканалах.

Разом відтворимо славну історію поколінь, адже подвиг наших захисників вічний!

Герої не вмирають!

Усі новини