Іще два центри масової вакцинації населення від COVID-19 запрацювали у Кропивницькому

П'ятниця, 2 липня 2021 12:20

Сьогодні, 2 липня, одразу два центри масової вакцинації населення від COVID-19 запрацювали у Кропивницькому. Щеплення можна зробити у приміщенні НВО №6 (вулиця Велика Перспективна, 39/63) із 09.00 до 15.00, а за адресою вулиця Соборна, 1-А (в приміщенні готелю «Єлисаветград» біля супермаркету «Копілка») - з 13.00 до 17.00. Продовжать свою роботу центри масової вакцинації і на вихідних — 3-4 липня, з однаковим графіком з 09.00 до 15.00.

Начальник управління охорони здоров'я Кропивницької міської ради Оксана Макарук зазначає:

- Усім, хто має бажання вакцинуватися, необхідно  мати при собі паспорт. Пріоритет надається громадянам, зареєстрованим в додатку «Дія», особам старшим за 60 років та з груп ризику. Щеплення роблять дві мобільні бригади Центрів первинної медико-санітарної допомоги вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech безкоштовно і в порядку живої черги.

Перед тим, як отримати свою дозу вакцини, всі охочі заповнюють бланк про стан здоров'я і письмово засвідчують свою згоду на щеплення, за потреби можуть отримати консультацію лікарів, які також працюють в цих центрах разом з медичними сестрами. Чимало кропивничан приходять уже за повторними щепленнями, медики наголошують, що вдруге вакцинуватися варто не раніше ніж через 28 днів після першого разу. Сертифікат про вакцинацію можна буде отримати у свого сімейного лікаря.

 


 

Усі новини