Художні студії в музеї Олександра Осмьоркіна

П'ятниця, 22 жовтня 2021 09:37

В художньо-меморіальному музеї Олександра Осмьоркіна відбулася мистецька акція «Художні студії» за участі студентів факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦНТУ імені Володимира Винниченка. Захід відбувся за ініціативи старшого викладача кафедри мистецької освіти Лариси Кулініч, яка запропонувала відтворити квітковий натюрморт графітним олівцем в манері заслуженого художника України Наталії Мартинюк, персональна виставка якої експонується в музеї.

Художники-початківці ознайомилися з експозицією «Графічні композиції Наталії Мартинюк» та переглянули презентацію і відеофільм про художницю.

До участі в «Художніх студіях» долучилися і професійні художники Андрій Надєждін та завідувач відділу образотворчого мистецтва Дитячої школи мистецтв Ольга Краснопольська.

На завершення навчально-мистецького заходу заслужений художник України Андрій Надєждін, який багато років працював викладачем в художній школі імені Олександра Осмьоркіна, на прикладі власного малюнку пояснив основні принципи використання засобів художньої виразності в техніці малювання графічним олівцем.

Усі новини