Громадською організацією підтримки вагітності та материнства «ЛАДА» започатковано проект «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів»

Середа, 20 жовтня 2021 14:57

Громадською організацією підтримки вагітності та материнства «ЛАДА» започатковано проєкт «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів», в рамках якого кожна родина з села, селища або міста, яка має новонароджену дитину, може зателефонувати на телефон «Гарячої лінії підтримки батьків після пологів» й отримати відповіді на запитання в таких сферах:

  • післяпологове відновлення жінки (ендокринологія; гінекологія);
  • психологія;
  • догляд за немовлям;
  • материнство і COVID-19;
  • грудне вигодовування;
  • сон немовляти;
  • перші документи дитини та соціальні виплати тощо.

Метою проєкту є створення можливості отримання безконтактної, безпечної, безкоштовної підтримки й допомоги для батьків після пологів, щоб забезпечити здорове, активне материнство й батьківство.

Гаряча лінія підтримки батьків після пологів розрахована на обох батьків та інших родичів, які піклуються про жінку та дитину в післяпологовий період. Також, на Гарячу лінію можуть зателефонувати й майбутні батьки та матері, щоб дізнатися наперед про післяпологовий період. Проєкт підтримано в межах конкурсу «Швидка необхідна підтримка» у рамках проєкту «Європейський Союз для сталості громадського суспільства в Україні», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Лінія працює з понеділка по п’ятницю, з 9.00 — 19.00 год., та в суботу, з 9.00 — 16.00 год. За номером  0 800 500 313. 

Також на гарячу лінію можна звернутися в соціальних мережах та на офіційному сайті громадської організації за адресами: https://www.facebook.com/GOkpvmLada, https://www.instagram.com/go.ladahttps://golada.org

https://t.me/GO_LadaBot - Телеграм-бот підтримки мами після пологів 

Усі новини