Громадський транспорт у Кропивницькому працює у штатному режимі

Середа, 28 лютого 2018 10:31

Сильний снігопад і хурделиця не завадили пасажирському транспорту Кропивницького своєчасно вийти на свої маршрути сьогодні зранку в останній день зими, 28 лютого. Про це повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв`язку міської ради Олександр Вергун.

- Всі автобуси і тролейбуси виїхали працювати відповідно до паспортів маршрутів. Маршрутні таксі також працюють відповідно до своїх графіків, - наголосив Олександр Вергун. - Заторів та ускладнень руху на дорогах обласного центру на даний час немає, магістральні вулиці, по яких проходять маршрути загального користування, почищені. Від перевізників звернень немає, транспорт працює у штатному режимі

Також Олександр Вергун відзначив роботу міських комунальних служб, які повною мірою виконали своє завдання, розчистивши усі магістральні дороги за нічний період цієї доби. Посадовець наголосив і на тому, що цьогоріч, на відміну від минулих зим, сполучення із селищем Новим добре розчищене, і в цьому напрямку громадський транспорт також працює у штатному режимі.

За словами начальника управління розвитку транспорту та зв`язку, зранку на маршрути виїхали 23 тролейбуси та 18 великомісних автобусів.

Усі новини