Громадськість Кропивницького запрошується до обговорення проекту документа державного планування та Звіту про екологічну оцінку

Середа, 3 березня 2021 14:21

Кропивницька міська рада повідомляє про оприлюднення проекту документа державного планування - Програми економічного і соціального розвитку міста Кропивницького на 2021 рік та основні напрями розвитку на 2022 і 2023 роки  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Із Програмою можна ознайомитися на офіційному сайті Кропивницької міської ради за посиланням

Громадське обговорення проєкту Програми, Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми триватиме від дня його оприлюднення -  02 березня 2021 року до 31 березня 2021 року включно.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та проєкту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Зауваження і пропозиції до проєкту Програми та Звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми  подаються до департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради:

250022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41;

e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua

Відповідальна особа: Ніна РАХУБА (0522) 35 61 54.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів – з 02 березня 2021 року до 31 березня 2021 року включно.

Усі новини