Громадські об’єднання Кропивницького отримають підтримку з міського бюджету на реалізацію власних програм

Вівторок, 23 лютого 2021 20:00

Міські громадські об’єднання соціальної спрямованості у Кропивницькому отримають у 2021 році фінансову підтримку з міського бюджету.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні  сьогодні, 23 лютого.

 Так, згідно з прийнятим рішенням, фінансову підтримку з міської скарбниці отримають 6 громадських об’єднань на загальну суму  200 тисяч гривень.

Проєктні пропозиції подали 7 міських громадських об’єднань, - повідомила начальниця управління соціальної підтримки населення міської ради Юлія Вовк. – Проте одна не дотрималась умов конкурсу, тому ми не можемо її фінансувати. 

Тож допомогу від  міської ради у 2021 році для реалізації власних програм та проєктів отримають:

  1. Громадська організація “Організація ветеранів України м. Кропивницького” на програму “Реформування і зміцнення дієвої спроможності “Організації ветеранів України м. Кропивницького” в сумі 45 тис. 800 грн.
  2.  Громадська організація “Кропивницьке міське товариство політичних в'язнів і репресованих” на програму “Історична пам'ять і соціальний захист колишніх політв'язнів і репресованих” - 8 тис. 100 грн.
  3.  Громадська організація “Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького” на програму “Відкривай Україну”- 50 тис. 500 грн.
  4. Громадська організація “Кропивницька міська організація Української спілки ветеранів Афганістану” на проєкт “Без поваги до ветерана немає любові до Батьківщини” - 30 тис. 300 грн.
  5. Громадська організація “Кропивницька міська організація інвалідів “Сила духу” на проєкт “Соціальний захист та реабілітація осіб з обмеженими фізичними можливостями та особливими потребами” - 20 тис. грн.
  6. Кіровоградська міська громадська організація “Спілка незрячих Кіровоградського УВП УТОС” на проєкт “Будемо здорові” - 45 тис. 300 грн.

Усі новини