Громадська рада Кропивницького відкрита до діалогу і готова розглянути питання створення наглядових рад при комунальних підприємствах

Середа, 20 червня 2018 10:34

            Громадська рада при виконкомі міської ради Кропивницького відкрита до спілкування  і готова вести діалог та обговорювати усі питання щодо життєдіяльності територіальної громади обласного центру.

            На цьому наголосив голова Громадської ради Леонід Лузан під час чергового засідання правління ГР, 19 червня, коментуючи свій критичний виступ на сесії міської ради перед голосуванням питання утворення наглядових рад при комунальних підприємствах у Кропивницькому.

            - Громадська рада є колегіальним органом і всі рішення приймає колегіально, - відзначив Леонід Лузан. – З питання утворення наглядових рад до Громадської ради не зверталися ініціатори його  внесення на розгляд міської ради і Громадська рада не приймала жодного рішення по суті. Тож, не зважаючи на шквал негативу в соціальних мережах, я хочу сказати, що виступав від імені однієї громадської організації – «Правовий напрям», яку представляю у Громадській раді.  У мене особисто є питання до цієї ініціативи. Ніхто не проти громадського контролю, але у такому вигляді, як інститут «смотрящих»,  вважаю, не можна приймати таке рішення.

У той же час, Громадська рада  готова долучитися до обговорення цього питання, якщо на те буде добра воля розробників проекту, підкреслив Леонід Лузан.

Усі новини