Готуй теплове господарство влітку: у Кропивницькому КП «Теплоенергетик» міняє проблемні ділянки інженерних мереж

Четвер, 8 серпня 2019 11:27

В рамках підготовки до опалювального сезону 2019 – 2020 років спеціалісти КП «Теплоенергетик» розпочали заміну однієї з найпроблемніших тепломереж  Кропивницького по вулиці Вокзальній.

Як повідомив сьогодні, 08 серпня, заступник міського голови Олександр Вергун,  до квітня 2019-го року цей теплопровід  перебував на балансі  ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА».

- Проблеми з теплотрасою по вулиці Вокзальній були постійними і не один рік поспіль, - відзначив Олександр Вергун. – Містяни регулярно звертали нашу увагу на це, адже біля зупинки громадського транспорту на трубопроводі весь час траплялися пориви, з мережі сильно парувало, і  ми отримували значні втрати тепла.

Труба, яку почали замінювати тепловики має діаметр 250 міліметрів, а роботи, які планують виконати на дистанції близько 400 метрів, будуть закінчені, орієнтовно, за два тижні.

Крім того, за словами Олександра Вергуна, триває підготовка до опалювального сезону і в технічних господарствах теплогенеруючих підприємств. Сьогодні тут виконуються роботи з ремонту обладнання:  котлів, теплогенераторів, приміщень котелень. Важливим є також відновлення стабільної роботи пункту підготовки води, яка подаватиметься в систему теплозабезпечення Кропивницького.

 

Усі новини