Госпітальна рада Кропивницького госпітального округу спланувала свою роботу на 2018 рік

Четвер, 15 лютого 2018 18:58

У Кропивницькому відбулось друге засідання госпітальної ради під головуванням начальника управління охорони здоров'я Оксани Макарук. Під час засідання було розглянуто низку організаційних питань щодо подальшої роботи ради.

 - Робота для нас зовсім нова, питань по діяльності госпітальної ради та госпітального округу більше, ніж відповідей, - зазначила у вступному слові Оксана Макарук. - На жаль, немає в кого запозичувати досвід. Я прошу працювати спільно, аби обрати правильний шлях розвитку, який приведе до якісних для наших пацієнтів результату.

Голова госпітальної ради Кропивницького госпітального округу додала, що у засіданнях також братимуть участь громадські активісти: лікар Оксана Кашуба, представник обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Констянтин Данильченко, представниця ГО "Серце матері", що об'єднує родини дітей з інвалідністю, Марина Дяченко та член коаліції громадських організацій міста "Рада експертів" Володимир Бочаров-Туз. Останній погодився взяти на себе повноваження секретаря госпітальної ради. За словами Оксани Макарук, представники громадських організацій матимуть право дорадчого голосу.

Порядок денний засідання містив наступні питання:

  • ознайомлення зі змінами в нормативно-правовому регулюванні діяльності госпітальних рад
  • розгляд проекту положення госпітальної ради
  • затвердження механізмів комунікації між членами ради, які є представниками десяти районів області, що увійшли до складу госпітального округу
  •  затвердження графіку засідань госпітальної ради Кропивницького госпітального округу на 2018 рік

Під час засідання було вирішено, що рада збиратиметься один раз на місяць. Також заплановано проведення виїзних засідань у райони, мета яких - вивчити ситуацію із розвитком галузі на територіях у складі округу.

Усі рішення Кропивницької госпітальної ради та результати її роботи відображатимуться у розділі «Кропивницький госпітальний округ” на офіційному сайті управління охорони здоров'я Міської ради міста Кропивницького.

Усі новини