Голови садових товариств у Кропивницькому розвіяли сумніви депутатів міської ради щодо правомірності приватизації земельних ділянок

Вівторок, 5 грудня 2017 16:58

Впродовж декількох сесійних засідань міської ради Кропивницького не набирають достатньої кількості голосів проекти рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в садових товариствах обласного центру.

Як пояснив під час прес-конференції сьогодні, 05 грудня, начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Родіон Владов, у депутатів викликали сумніви правочинність наданих членами товариств документів.

Щоб розвіяти такі сумніви, голови садових товариств завірили своїми печатками і підписами списки садоводів, які подали документи на приватизацію землі. Члени постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища у довільному порядку обрали дев’ять заявників, яких запросили на засідання. Вони підтвердили правдивість підписів на поданих документах і зняли питання недовіри.

Усі новини