Галузева сесія «Експорт як шлях до інвестицій» відбудеться у Кропивницькому 30 травня

Субота, 5 травня 2018 09:39

30 травня 2018 року у Кропивницькому відбудеться галузева сесія «Експорт як шлях до інвестицій» муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

Організатором Форуму, який триватиме у приміщенні Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького (мала зала), виступає міська рада Кропивницького.

Як повідомили в управлінні економіки міської ради, Форум має на меті відкрити нові напрямки економічного співробітництва з іноземними партнерами. Програма Форуму орієнтована на керівників і топ-менеджерів підприємств, а також фахівців, які займаються зовнішньоекономічною, а також виробничою, інноваційною та інвестиційною діяльністю, студентську молодь.

Під час Форуму передбачено обговорення, як завойовувати іноземні ринки, привабити іноземних інвесторів, отримувати доступ до інвестицій та формувати довіру іноземного партнера/інвестора, а також розглядатимуться практичні аспекти здійснення експортних операцій.

До участі у Форумі запрошені представники міжнародних фінансових організацій, представники бізнес асоціацій, діяльність яких спрямована на покращення інвестиційного клімату, практики зовнішньоекономічної діяльності.

Сесія є відкритою, участь у ній - безкоштовна після реєстрації за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfA4Rn0jkDRJLyN4IicBYhToxNa5FFo9U8u2wFRv5Y9NG_BXA/viewform

Усі новини