«Фестиваль дитячої творчості» запрошує учасників

Четвер, 10 травня 2018 12:00

У п'ятницю, 11 травня, о 12.00 на площі біля обласного краєзнавчого музею відбудеться «Фестиваль дитячої творчості».

Ініціатором проведення фестивалю виступає галерея “Єлисаветград” спільно з відділом культури і туризму, управлінням освіти, відділом сім'ї та молоді та управлінням економіки Міської ради міста Кропивницького. Фестиваль проходить третій рік поспіль.

В рамках проведення фестивалю на площі перед краєзнавчим музеєм будуть діяти багаточисельні творчі локації: площа дитячого мистецтва, площа майстрів Хенд Мейд, музична площа, виставкова площа дитячої художньої школи О. О. Осмьоркіна, ексклюзивні фотозони тощо.

В ході фестивалю відбудуться майстер-класи з боді-арту, ігротека, шоу ростових ляльок, виготовлення виробів з полімерної глини, виробів з паперу, ексклюзивні вітальні листівки, уроки живопису від учнів дитячої художньої школи О. О. Осмьоркіна та виступи талановитих дітей музичних шкіл міста.

Під час проведення фестивалю будуть встановлені рамки для фотозон в повний зріст, де кожен охочий зможе спробувати себе в ролі фотографа чи художника або ж моделі. Фото зони будуть активно працювати вже з 11.00. А на завершення свята відбудеться шоу мильних бульбашок.

Запрошуємо всіх талановитих діток Кропивницького стати активними учасниками фестивалю і спробувати свої уміння!

Усі новини