Ефективна співпраця поліції та громади – гарантія порядку та безпеки на території міста

Четвер, 21 березня 2019 17:45

У міській раді Кропивницького відбулася робоча зустріч заступника міського голови Олександра Вергуна з начальником міського відділу поліції Дмитром Авдєєнком.

У спільній нараді взяли участь також начальник сектору з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними і контролюючими органами Олександр Шишко, радник міського голови Олександр Храпак, в.о. начальника головного управління житлово - комунального господарства Тетяна Савченка та керівник КП "ЖЕО №4" Людмила Запорожець.

Головною темою зустрічі стала співпраця та взаємодія міської ради з територіальним підрозділом національної поліції. Розпочалася нарада зі звіту  Дмитра Авдієнка про роботу, яку у 2018-му році виконали фахівці міського відділу поліції.

За результатами його обговорення, керівник ЖЕО Людмила Запорожець відразу порушила перед очільником міської поліції  низку проблемних питань, зокрема щодо збереження комунального майна та підтримання громадського порядку в місті, особливо у вечірні часи.

- У цьому напрямку, - відзначив Дмитро Авдієнко, -  ведеться постійна копітка робота, адже безпека є однією з базових потреб людини, а співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її забезпечити.

Усі новини