Довіра до міської влади Кропивницького підвищується: у 2017 році на особисті прийоми до керівництва містом звернулися на 66 мешканців більше

Понеділок, 6 березня 2017 16:16

Cтан розгляду звернень громадян, що надійшли під час прийомів з особистих питань керівництвом міста впродовж січня-лютого 2017 року став головним питанням наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 6 березня.

- Важливу роль у посиленні довіри до влади відіграє особисте спілкування представників влади з мешанцями Кропивницького, - відзначила начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Оксана Пономарьова. - У 2016 році відбулося 72 прийоми з особистих питань, де побували 521 громадянин, що в порівнянні з минулим роком на 238 звернень більше.

За інформацією Оксани Пономарьової, у січні - лютому 2017 року керівництвом  міської ради на особистих прийомах прийнято 48 звернень, що на 66 більше у  порівнянні з відповідним періодом 2017 року.

Найбільше звернень від кропивничан розглянули міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов – 23 і 11, відповідно.

Тематика звернень, підкреслила Оксана Пономарьова, переданих під час проведення особистих прийомів стосувалася в основному питань головного управління ЖКГ, управління земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

Усі новини