Дорожню розмітку на вулицях Кропивницького виконуватиме комунальна техніка

Понеділок, 30 липня 2018 15:29

Комунальні служби Кропивницького матимуть власну машину для нанесення дорожньої розмітки. Відповідне доручення надав міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 30 липня.

Наявність у комунального підприємства необхідної техніки для нанесення знаків дорожньої розмітки, як фарбою, так і пластиком,  є гарантією того, що рух вулицями обласного центру стане набагато безпечнішим, переконаний очільник міста.

- Чому до цього часу комунальники не потурбувалися про придбання такої необхідної дорожньої техніки? – поцікавився під час планірки міський голова. – Ми не можемо чекати манни небесної, коли у підрядників з’явиться можливість працювати на вулицях Кропивницького. Виконання таких робіт власними силами буде, по-перше, дешевше, по-друге  - якісніше, а по – третє, ми зможемо це робити, коли виникає така потреба. При цьому спеціалісти зможуть проаналізувати, яку фарбу варто використати, визначать де потрібно нанести довговічнішу пластикову розмітку.

Андрій Райкович доручив придбати необхідну дорожню техніку вже до кінця року, а поки що замовити у підрядної організації послуги з відновлення розмітки там. де вона стерлася, особливо у місцях складних транспортних розв’язок, біля закладів освіти та охорони здоров’я.

Усі новини