Дороги - у пріоритеті

Понеділок, 17 липня 2017 11:44

Новий робочий тиждень традиційно почався з апаратної наради міського голови Андрія Райковича. Розпочали із завдань для головного управління житлово-комунального господарства. Міський голова наказав прискорити ремонти доріг у місті, адже половина літа вже позаду, а впродовж тієї, що лишилась, необхідно виконати ще дуже багато робіт.

- Двори асфальтуємо, ямки потроху латаємо, але масштабної роботи ще не видно, - зазначив Андрій Райкович. - Я на кожній апаратній нараді особливий акцент ставитиму саме на дорогах і на теплопостачанні, бо зима і народ питатимуть найперше з нас, чим ми займались влітку?!

Міський голова вкотре звернув увагу і на десятки поривів водопровідних мереж.

- Я настійливо вже не прошу, а вимагаю посилити ресурс “Водоканалу” на ремонтних роботах, - наголосив Андрій Райкович. - Переконаний, що ваші контрольні чи моніторингові служби повинні ефективніше контролювати місто і швидше реагувати на пориви. Люди мені скаржаться, що особливо на околицях вода може бігти по 2-3 дні, допоки приїде аварійна бригада водоканалу.

Заступник міського голови Олександр Мосін та керівництво управління ЖКГ отримали завдання - щоденно контролювати ситуацію з усуненням поривів і за тим, як працюють підрядники на дорогах. 

Усі новини