Дорогам у Кропивницькому – пріоритет!

Понеділок, 6 березня 2017 12:27

У Кропивницькому почнуть терміново ремонтувати дорожнє покриття після зимового періоду експлуатації. Про це сьогодні, 6 березня, під час апаратної наради розпорядився міський голова Андрій Райкович.

Поки що великі ями будуть засипати і першочергово це робитимуть на магістральних шляхах, де курсує міський транспорт. Проте, як тільки запрацюють асфальтові заводи, то відразу розпочнуться повноцінні ремонтні роботи. Їх міський голова наказав проводити швидко, але по – господарськи, з усією відповідною документацією, через всі передбачені тендерні і необхідні фінансові процедури.

Разом з тим, комунальники зобов’язані провести моніторинг всіх люків, колодязів та інженерних мереж на дорогах міста. Це для того, щоб ремонтні роботи виконувалися у правильній послідовності: спочатку підземні комунікації, а потім – дорожнє покриття.

- Прошу водоканал, тепловиків - сьогодні починайте обстеження своїх мереж – наголосив Андрій Райкович. - Вже зараз багато провалених і утоплених колодязів, вкрадених кришок люків. До речі, ми так і не почули від поліції, чи виявлено хоча б один пункт чи якусь групу злодіїв, хто краде зливні решітки та люки?

Наводити лад вже незабаром почнуть і на цвинтарях Кропивницького. Міський голова дав завдання не чекати до Великодня, а почати прибирання кладовищ, як тільки сприятиме цьому погода.

Усі новини