До уваги молоді Кропивницького: зареєструватися для участі у «Студентській республіці – 2018» можна до 25 червня

Середа, 20 червня 2018 10:49

У міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання Молодіжної ради, на якому обговорювалися питання проведення регіонального етапу Всеукраїнської програми «Студентська республіка» у рамках святкування Дня молоді в Україні.

Молодіжна рада визначила кінцеву дату реєстрації учасників на «Студентську республіку»: оформити свою участь у заході можна буде до 25 червня за посиланням: http://online.studrespublika.com/

- Метою програми «Студентська республіка» є сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей, відзначила заступник управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська. - Для двадцятого, ювілейного, літнього циклу «Студреспубліка-2018» організатори  обрали тему: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті».

Катерина Черкасська також проінформувала членів Молодіжної ради про проведення заходів до Дня молоді України, які відбудуться у Кропивницькому 23 та 24 червня 2018 року та підбила підсумки участі членів Молодіжної ради у Всеукраїнському форумі молодіжних консультативно-дорадчих органів «Молодь ініціює – влада реалізує», який пройшов 14 – 15 червня у Кропивницькому. Метою проведення такого форуму було визначено активізацію участі молоді в управлінських процесах та ухваленні рішень, зокрема шляхом розвитку молодіжних консультативно-дорадчих органів.

Усі новини