До свого 265-річчя Кропивницький отримає подарунок – три зелених зони відпочинку із 265 молодих саджанців

Вівторок, 9 квітня 2019 11:51

Від 01 квітня у Кропивницькому стартував місячник з озеленення, прибирaння тa блaгоустрою території облaсного центру. Це відзначила начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяна Савченко під час прес-конференції у міській раді сьогодні, 09 квітня.

У рамках місячника головне управління ЖКГ запланувало заплановано кілька заходів, спрямованих на збереження довкілля та  благоустрій міста. Одна із таких акцій з масового озеленення території Кропивницького запланована на 13 квітня. За інформацією керівника управління, спеціалісти комунального підприємства “Єлизавета” цього дня висадять по місту 265 саджанців лип. Така кількість дерев відповідає рокам від дня заснування обласного центру: кропивницький святкуватиме свій 265-й день народження..

- Для висадки дерев було обрано три локації, - повідомила Тетяна Савченко. - Сто саджанців  буде висаджено біля озера Копань у мікрорайоні Ковалівка, вісімдесят – по вулиці Кропивницького, біля дитячого майданчика напроти магазину «Океанія». Решта вісімдесят п’ять дерев посадимо у сквері Молодіжному.

Тетяна Савченко також нагадала містянам, що 20 квітня у Кропивницькому оголошено Днем довкілля. Цього дня колективи усіх підприємств, устaнов, оргaнізaцій тa мешканці рaйонів долучаться до генерального прибирaння та блaгоустрою території містa.

Усі новини