До кінця січня у Кропивницькому запрацює новий тролейбусний маршрут №9: Генерала Жадова – Ковалівка – Залізничний вокзал

Понеділок, 23 січня 2017 14:00

Придбання нових тролейбусів дозволило покращити якість обслуговування пасажирів у Кропивницькому. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 23 січня.

- Вже місяць працюють у Кропивницькому нові тролейбуси, - відзначив очільник міста. – Тож є реальна можливість відкрити додаткові маршрути. Ми обіцяли мешканцям запустити до кінця січня тролейбус №9 і він буде ходити по маршруту Генерала Жадова-Ковалівка-Залізничний вокзал.

За інформацією міського голови цей маршрут почне працювати із 25 січня і з’єднає великі житлові масиви міста із залізничним вокзалом.

- Необхідно також синхронізувати рух тролейбусів із прибуттям на станцію потягів, щоб люди не чекали транспорт на зупинках і не змушені були викликали таксі,- наддав доручення управлінню розвитку транспорту та зв’язку Андрій Райкович.

Всього, повідомив начальник профільного управління Олександр Вергун, у Кропивницький вже доставлені 16 із 20 закуплених тролейбусів. Тож новий тролейбусний маршрут місту запровадити цілком під силу. Крім того, звернув увагу Олександр Вергун, тролейбус №9 ходитиме і у вечірній час, щоб доправити на залізничний вокзал пасажирів потягу “Кропивницький – Київ”.

Усі новини