До дня свого народження Кропивницький стає ошатнішим: озеленена територія жіночої консультації №1

П'ятниця, 14 вересня 2018 14:03

Сьогодні, 14 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов долучилися до озеленення території біля жіночої консультації №1 обласного центру.

Цього дня посадовці мали змогу також оцінити оновлений зовнішній вигляд будівлі медичного закладу. Цьогоріч тут було заплановано і виконано ремонтні роботи з утеплення фасаду, замінені усі вікна, облаштовано ганок, пандус та встановлено новий паркан.

- Напередодні Дня міста у нас напружений графік роботи, але сьогоднішній день умовно-символічно ми визначили, як День здоров’я та медицини, - відзначив Андрій Райкович. - І починаємо ми його біля жіночої консультації. Про важливість такого закладу в медичному просторі нашого міста говорити зайве, оскільки тут обслуговується 37 тисяч жінок. Материнством і дитинством впродовж останніх років міська влада опікується системно, і ми не припинемо цієї роботи.

Міський голова наголосив на тому, що ремонти лікувальних закладів, придбання медичного обладнання, відкриття нових закладів - проекти, які характеризують позицію міської влади і увагу до охорони здоров’я міста. На підтвердження своїх слів Андрій Райкович вручив ключі від автомобіля для спеціалізованих перевезень жіночій консультації №1.

Після урочистостей Андрій Райкович та Андрій Табалов взялися допомогти персоналу медичного закладу озеленити прилеглу територію. Разом вони висадили більше 20 саджанців ялівця.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13